Background
21.7.2020

Suo­sit­te­lem­me pöy­tä­va­raus­ta etukäteen

Pöy­tä­va­raus­ta suo­si­tel­laan Lintutien ra­vin­to­laam­me, Val­ta­ka­dun lou­nas­ra­vin­to­laan pöy­tä­va­raus ei ole tarpeen.

Nautitaan yh­des­sä­olos­ta tur­val­li­ses­ti

Pääkaupunkiseudulla ja muissakin isommissa kaupungeissa suosittujen  ravintoloiden pöydät ovat lähes poikkeuksetta täyteen varattuja, etenkin  viikonloppuisin.  Varauksen tekeminen etukäteen auttaa salin  henkilökuntaa suunnittelemaan illan kulkua ja varautumaan  ruuhkapiikkeihin. Keittiö puolestaan pystyy paremmin esivalmistelemaan  annoksiin tarvittavat komponentit, kun osataan arvioida tarkemmin illan  asiakasmäärä. Näin sekä palvelu, että ruokien valmistaminen on  sujuvampaa ja vältytään turhilta odotteluilta.

Tänä  kesänä kaiken tämän lisäksi on otettava huomioon myös Korona ja sen  mukanaan tuomat haasteet sekä hallituksen ohjeet. Tekemällä  pöytävarauksen helpotat siis myös mahdollisten tartuntaketjujen  jäljittämistä, mikäli niin ikävä tilanne ravintolassamme sattuisi  käymään. Tämä on syytä kaikkien ottaa huomioon edelleen, vaikka  poikkeustila ja -rajoitukset ovatkin jo lähes kokonaan purkautuneet!

Meillä  täällä maaseudulla ollaan kuitenkin totuttu siihen, ettei varauksia  usein tehdä etukäteen. Ja tässähän ei sinänsä ole mitään pahaa, sillä  kaikki asiakkaat ovat meille aina tervetulleita, mikäli tilaa on. Joskus  on kuitenkin käynyt niin ikävästi, että olemme joutuneet käännyttämään  ovelta pois kokonaisia seurueita tai pyytämään palaamaan parin tunnin  päästä uudellen. Etenkin viikonloppuisin tiettyihin aikoihin  ravintolassamme saattaa olla aivan täyttä tai vaikkapa jokin  yksityistilaisuus. Tämä on ikävä tilanne asiakkaan kannalta, jos on  sattunut ajelemaan paikalle vähän kauempaakin asti illallisen toivossa.

Otimme  alkuvuodesta käyttöön uuden Quandoo -net­ti­va­raus­jär­jes­tel­män, joka on  nopea ja helppo käyttää. Sen kautta myös varauksen peruminen tai  muuttaminen onnistuu näppärästi, mikäli et pääsekään saapumaan  varaamaasi aikaan. On ollut ilo huomata miten moni kanta-asiakkaistamme  on jo ottannut varauksen teon rutiiniksi ja toivommekin, että käytäntö  lisääntyy tulevaisuudessa entisestään.

Varauksen pääset tekemään helposti suoraan tästä.

Loppuun haluamme vielä kiittää lämpimästi kaikkia teitä ihania  asiakkaitamme, jotka olette tukeneet meitä niin poikkeusolojen aikana,  kuin sen jälkeenkin! On ollut suuri ilo saada jälleen palvella teitä ja  nähdä paljon tuttuja kasvoja nauttimassa hyvästä ruoasta ja juomasta  poikkeusolojen jälkeen.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesän jatkoa toivottaa pikkuVELIN poppoo! :)

Ravintola pikkuVELI - Me

MYYNTI


Sähköposti: ravintola(at)pikkuveli.fi


Ma - La klo 12-18 

puh: 010 323 3560 


Muina ravintolan aukioloaikoina 

puh: 010 323 3562 tai

pikkuveli(at)pikkuveli.fi

Ravintola pikkuVELI


Lintutie 1, Ylivieska
(Hotelli Käenpesän yhteydessä)
puh. 010 323 3562


VARAA PÖYTÄ


VERKKOKAUPPAAN


PALVELEMME:


To 13.1.2022 alkaen à la carte suljettu toistaiseksi.


Ko­ro­na­pas­si­tar­kas­tus

(Ei take away).

Lounasravintola PikkuVELI


Valtakatu 4, Ylivieska
puh. 010 323 3563


VERKKOKAUPPAAN


PALVELEMME:


Ma - Pe 8-14
Lounas 10.30-14
La - Su suljettu


Ei ko­ro­na­pas­si­tar­kas­tus­ta.

Ylläpito
chaine des rotisseurs

© pikkuVELI Ravintolat. All rights reserved. Tietosuoja.

Sivusto: Creame