Background
1.9.2020

Tilaukset ja kokoukset pik­ku­VE­LIs­sä

Tur­val­li­sia kokous­het­kiä!

Koronaviruksen leviämisen edelleen jatkuessa saamme paljon kyselyitä  miten varmistamme meillä järjestettävien kokousten ja muiden  tilaisuuksien turvallisuuden. Listasimme tähän alle kolme tärkeintä  kohtaa, joiden avulla pidämme huolen jokaisen tilaisuuden  turvallisuudesta niin hyvin, kuin se on mahdollista:

1.  Turvavälien suhteen teemme aina kaiken voitavamme kulloisenkin tilan  huomioon ottaen. Tämän lisäksi suosittelemme asiakkaillemme kasvomaskien  käyttöä, etenkin jos turvavälien noudattaminen tuntuu hankalalta.

2.  Tällä hetkellä THL:n ja hallituksen rajoitukset ravintoloille on  ainoastaan, että kaikille asiakkaille täytyy olla oma istumapaikka ja  tämä pystytään meidän tiloissamme helposti toteuttamaan.  Pyrstö-kabinettimme mahdollistaa jopa jokaiselle oman pöydänkin,  riippuen tietysti tilaisuuden osallistujamäärästä.

3.  Ravintolastamme sekä kaikkialta sen tiloista ja hotelli Käenpesän  käytäviltä löytyy kirjalliset kehotukset käsienpesuun sekä  desinfiointiin. Mahdollistamme nämä hygieniatoimet useilla eri  de­sin­fioin­ti­pis­teil­lä sekä kaikille avoimen WC-tilan läheisyydellä.


Mikäli  olet kiinnostunut järjestämään kokouksen tai muun vastaavan tilaisuuden  meidän tiloissamme, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse pikkuveli@pikkuveli.fi. Lue lisää ja katso kuvia tiloistamme täältä.


Tervetuloa kokoustamaan Lintutielle!

MYYNTI


Sähköposti: ravintola(at)pikkuveli.fi


Ma - La klo 12-18 

puh: 010 323 3560 


Muina ravintolan aukioloaikoina 

puh: 010 323 3562 tai

pikkuveli(at)pikkuveli.fi

Ravintola pikkuVELI


Lintutie 1, Ylivieska
(Hotelli Käenpesän yhteydessä)
puh. 010 323 3562


VARAA PÖYTÄ


VERKKOKAUPPAAN


PALVELEMME:


To 13.1.2022 alkaen à la carte suljettu toistaiseksi.


Ko­ro­na­pas­si­tar­kas­tus

(Ei take away).

Lounasravintola PikkuVELI


Valtakatu 4, Ylivieska
puh. 010 323 3563


VERKKOKAUPPAAN


PALVELEMME:


Ma - Pe 8-14
Lounas 10.30-14
La - Su suljettu


Ei ko­ro­na­pas­si­tar­kas­tus­ta.

Ylläpito
chaine des rotisseurs

© pikkuVELI Ravintolat. All rights reserved. Tietosuoja.

Sivusto: Creame