Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uutta! À la carte -ravintolan (Lintutie 1) burgerit ja salaatit tilattavissa nyt myös netistä! Nouda tai tule syömään paikan päälle. Klikkaa tästä tilaussivulle

Live-esiintyjiä pikkuVELIN terassilla!

Lisätty 08.06.2020

ILOISIA UUTISIA!

Kesäkuu, terassikelit ja poikkeusolojen purkaminen tuovat mukanaan ilmaiset livekeikat pikkuVELIN terassille juhannuksen jälkeen!

Koska kaikki festarit ja muutkin kesätapahtumat on peruttu, päätimme kehitellä jotain kivaa ohjelmaa asiakkaidemme kesäviikonloppuihin. Ensimmäiset esiintyjät on jo varmistuneet ja keikkakalenteria täydennetään sitä mukaa, kun uusia nimiä saadaan listalle.

Muistattehan, että paikkamäärä terassillamme on rajallinen ja nykyisten hallituksen määräysten mukaan jokaisella asiakkaalla on oltava istumapaikka!

Tämän vuoksi pöytävaraus myös terassille on erittäin suositeltavaa! Varaamalla pöydän varmistat, että mahdutte seurueesi kanssa mukaan ja myös samaan pöytään. Varauksen teet helposti tästä.
HUOM! Klikkaa puhelinnumerosi alla näkyvää "special request" -painiketta ja kirjoita kenttään toiveeksi terassipöytä!


Kaikki keikat alkavat klo 19, ellei erikseen muuta mianita. Tähän mennessä varmistuneet esiintyjät ja päivämäärät:

LA 27.6. Markus P. Kaarto

Kaikkien Ylivieskalaisten tuntema laulaja-laulunkirjoittaja-näyttelijä Markus tunnetaan omaan vangitsevaan tyyliinsä esitetyistä kotimaisista cover-kappaleista sekä monipuolisesta omasta tuotannostaan.
Lisätiedot: https://www.facebook.com/Markus-P-Kaarto-314635228639645 ja https://soundcloud.com/markarlevy

PE 3.7. Duo Kiia & Jone

Kokkolasta lähtöisin oleva sisarusduo, joka soittaa akustista cover-musiikkia nuorekkaalla ja energisellä otteella. Duo on perustettu jo vuonna 2012, joten keikkakokemusta parivaljakolla löytyy jo pitkältä ajalta.
Lisätiedot: https://www.facebook.com/duokiiajone


LA 18.7. DJ Alijas

Chilliä kesämusaa! Ylivieskalaislähtöinen sittemmin helsinkiläistynyt Ari Välkky aka DJ Alijas tulee nostattamaan kuuman heinäkuisen lauantai-illan tunnelmaa terassillemme. Ota kaverit mukaan ja tuu nauttimaan rennosta meiningistä ja kylmistä juomista!
DJ Alijaksesta lisää: https://www.facebook.com/djalijas

LA 25.7. Eilinen

Duon muodostavat Anu Jämsä (laulu) ja Juhani Haverinen (piano). Vastikään perustettu Eilinen esittää vahvoja tulkintoja ikivihreistä klassikkokappaleista tuulahduksella tuoreempaa musiikkia. Käy kuuntelemassa etukäteen alla olevista linkeistä ja tule ihastelemaan duoa myös livenä!
https://www.youtube.com/watch?v=pmYPyRpZ9hs
https://www.youtube.com/watch?v=Us9Du3H41MI
https://www.youtube.com/watch?v=K3dtVDYkXuQ

PE 31.7. Julia Läspä

Julia Läspä on Ylivieskalaistunut, Kokkolasta alunperin kotoisin oleva laulaja. Hän on ihastuttanut kuulijoitaan ympäri Suomen upealla äänellään ja positiivisella luonteellaan. Tervetuloa nauttimaan Julian eläväisestä esiintymisestä! Hänet löydät Instagarmista nimellä @julidasofia


PS. Mikäli tiedät artistin, joka haluaisi tulla esiintymään terassillemme, pyydä laittamaan mailia osoitteeseen pikkuveli@pikkuveli.fi


Panoraamakuvat tiloistamme

KatsoKatso