Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

päälle / main courses

 

 

Härkäpapu-kasvis täytetty pinaattiohukainen, romescokastiketta,
palsternakkaröstiä ja ruusukaalia

Spinach crêpe filled with broad beans and vegetables with romesco, parsnip
rösti and Brussels sprouts

19.50€

 

Kevyesti savustettua lohta, kapris veloute, punaviinirisottoa ja ruusukaalia

Lightly smoked salmon with caper velouté, red wine risotto and Brussels
sprouts

22€

 

Sitruunavoissa haudutettua Inarin siikaa, suppilovahverokastiketta, prässättyä
Vehviläisen perunaa ja säräjuureksia

Whitefish poached in lemon and butter with funnel chanterelle sauce,
Vehviläinen smashed potatoes and särä-roasted root vegetables (local fish
from Inari)

26€

 

Confattua Hauhalan hanhen koipea, tummaa karpalo kastiketta, palsternakkaröstiä
ja haudutettua omenaa

Goose leg confit with dark cranberry sauce, parsnip rösti and braised apples (local
goose from Hauhala)

27€

 

Paahdettua possun plumaa, romesco-kastiketta, polentaa ja marinoitua
fenkolisalaattia
Roasted pork collar with romesco, polenta and marinated fennel salad

21€

 

Viskaalin tilan hevosenfileetä, suppilovahverokastiketta, prässättyä
Vehviläisen perunaa ja ruusukaalia

Filet of horse with funnel chanterelle sauce, Vehviläinen smashed potatoes
and Brussels sprouts (local Muhos horse meat from Viskaalin Farm)

25€

 

pikkuVELIN pippuripihvi Viskaalin Limousin sisäfileestä, pippurikermakastiketta ja
pikkuVELIN lohkoperunoita ja säräjuureksia

pikkuVELI beef tenderloin pepper steak with pepper cream sauce and pikkuVELI
potato wedges and särä-roasted root vegetables (local Muhos Limousin beef from
Viskaalin Farm)

32,50€

 

 

 

Panoraamakuvat tiloistamme

KatsoKatso