Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MENUT

 

menu pikkuVELI

Kuohkeaa punajuurikeittoa, mustajuurta ja paahdettuja kurpitsansiemeniä

Creamy beetroot soup with black salsify and roasted pumpkin seeds

 

Kevyesti savustettua lohta, kapris veloute, punaviinirisottoa ja ruusukaalia

Lightly smoked salmon with caper velouté, red wine risotto and Brussels sprouts

 

tai

 

Paahdettua possun plumaa, romesco-kastiketta, polentaa ja marinoitua fenkolisalaattia
Roasted pork collar with romesco, polenta and marinated fennel salad

 

 

Crème brûlée ja mustikkasorbettia
Crème brûlée with blueberry sorbet

 

38€

 

 

menu isoSISKO

 

Tartar Tannilan poronpaistista ja ”Napue GT”

 Reindeer tartare served with a “Napue gin & tonic” (local reindeer from Tannila)

 

pikkuVELIN jokirapu skagen, paistettua kampasimpukkaa ja
rapeaa parmankinkkua

pikkuVELI crayfish toast skagen with seared scallops and crispy Parma ham

 

Confattua Hauhalan hanhen koipea, tummaa karpalo kastiketta, palsternakkaröstiä
ja haudutettua omenaa

Goose leg confit with dark cranberry sauce, parsnip rösti and braised apples (local
goose from Hauhala)

 

Pientilan juustoa ja pikkuVELIN hillokkeita
Domestic cheese served with pikkuVELI’s compotes

 

”Valrhona suklaata *3”

Lämmin suklaafondant, maitosuklaa-kermalikööri jäätelöä, valkosuklaa pannacotta
ja hillottua punajuurta

 The Valrhona Three
Warm chocolate fondant, milk chocolate and cream liqueur ice cream and white
chocolate panna cotta with beetroot jam

 

65€

 

 

 

 

Panoraamakuvat tiloistamme

KatsoKatso